Veiligheid in
retail en detailbranche

HomeRetailbeveiliging

Retailbeveiliging

Winkel criminaliteit komt helaas steeds meer voor. Door winkelend publiek, personeel en leveranciers. Deze criminaliteit zorgt ieder jaar weer voor miljoenen euro’s verlies in de retail en detailbranche. Het publiek wil in een ontspannen sfeer winkelen en zich veilig voelen. Uiteraard geldt dit laatste ook voor u als winkelier en uw personeel.

Veiligheid en beveiliging zijn daarom belangrijke onderwerpen in de retail en detailbranche. Goederen verdwijnen zowel via de voordeur als via de achterdeur. Controle op zowel ingaande producten als uitgaande producten is daarom noodzakelijk om het verlies tot een minimum te beperken en de veiligheid van een ieder zeker te stellen.

Zichtbare en onzichtbare maatregelen kan omzetverlies helpen voorkomen. Deze maatregelen realiseren wij met ervaren winkelsurveillanten en moderne techniek. Onze winkelsurveillanten zijn discreet en klantvriendelijk. Ze zijn goed opgeleid om te kunnen omgaan met bedreigingen en agressie en weten adequaat te handelen bij zowel externe en interne diefstal.

"Winkelsurveillance wekt vertrouwen en winkelt een stuk veiliger."

Security & Safety