Objectbeveiliging

ONZE DIENSTEN

Objectbeveiliging

Het inzetten van een objectbeveiliger beschermt uw bedrijf binnen en buiten kantoortijden tegen vandalisme, fraude en vernielingen. De objectbeveiligers van Connect To Protect bewaken uw bedrijventerrein, kantoorpanden, en andere objecten in het oog door op willekeurige en regelmatige tijden controlerondes te patrouilleren. De objectbeveiligers zijn opgeleid om gevaarlijke en verdachte situaties te identificeren.

Ze reageren adequaat en op de juiste manier, zodat uw bedrijfspand, terrein en eigendom beschermd blijft. Ook wanneer u over een alarmsysteem beschikt is het verstandig om objectbeveiliging in te schakelen, zodat zij naar de locatie toe komen wanneer het alarm afgaat. Op een alarm afgaan is niet zonder risico’s dit kunt u beter overlaten aan de getrainde objectbeveiligers van Connect To Protect. Wilt u uw bedrijf, medewerkers en eigendommen beschermen tegen diefstal, mogelijk geweld en vandalisme? Neem contact met ons op voor objectbewaking op maat. Hierdoor betreedt en verlaat u uw kostbare eigendommen met een gerust hart. 

Voordelen van objectbeveiliging door Connect To Protect

  • Het uitvoeren van de receptiediensten, toegangscontrole en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden. Onze beveiligers zorgen voor een warm welkom en zijn het visitekaartje voor uw organisatie.
  • Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen. Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen. Zo bent u ervan verzekerd dat er altijd iemand in de buurt is die kan inspringen wanneer er zich ongevallen voordoen.
  • Het uitvoeren van controlerondes. De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
  • Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen. Na sluitingstijd wilt u met een gerust hart de deur achter u dicht kunnen trekken. Ze controleren of ramen en deuren goed gesloten zijn en controleert op brandgevaarlijke situaties.

Collectieve objectbeveiliging inhuren?
Bedrijventerreinen, haventerreinen en winkelcentra kiezen er doorgaans voor om hun panden te beveiligen middels een beveiligingscamera en een elektronisch alarmsysteem. Dit wordt voornamelijk gedaan omdat het hierbij gaat om een eenmalige investering, waardoor het pand jarenlang beveiligd is. Toch merkt men dat er naast camerabewaking en een alarmsysteem meer behoefte ontstaat aan menselijke beveiliging in de vorm van een portier of objectbeveiliging. Bedrijven kunnen in dit geval kiezen voor collectieve beveiliging, waarbij de kosten worden verdeeld over de bedrijven die er gebruik van maken. Beveiliging inhuren voor een evenement, bedrijf, object of museum? Bij beveiligingsbedrijf Connect To Protect voorzien we u graag van beveiliging op maat voor uw bedrijf, project of evenement. Neem gerust contact op.

Predictive profiling
In al onze beveiligingsoplossingen gebruiken we zogenoemde predictive profiling: het vroegtijdig herkennen en signaleren van opvallend gedrag. Dus ook bij objectbeveiliging. Zo schatten we op tijd in of er actie ondernomen dient te worden. Door deze manier van werken voorkomen we veel calamiteiten, ook bij objectbeveiliging. Onze beveiligers herkent u aan hun zelfverzekerde houding, oplettende oog en professionele outfit. Zij staan paraat in iedere situatie.

OBJECT

Beveiliging

Het inzetten van een objectbeveiliger beschermt uw bedrijf binnen en buiten kantoortijden tegen vandalisme, fraude en vernielingen.

WINKEL

Beveiliging

Loopt u als retailer omzet mis door diefstal of derving? Of wilt u misschien een veiligere sfeer creëren voor uw klanten? Met de winkelbeveiliging van Connect To Protect worden beide situaties getackeld.

ZORG

BEVEILIGING

Connect To Protect biedt zorginstellingen een totaaloplossing op het gebied van veiligheid en Beveiliging. U kunt gebruik maken van onze receptiediensten, onze gastheren en -vrouwen

HOTEL

Beveiliging

In hotels is veiligheid een prioriteit. Met name tijdens de weekenden en feestdagen, wanneer de bezetting hoog is en gasten genieten van hun verblijf, is het essentieel om proactieve maatregelen te nemen.

BOUWPLAATS

Beveiliging

Bouwplaatsbeveiliging is een essentieel aspect van elke bouwproject, omdat het ervoor zorgt dat alle goederen en materialen veilig zijn en ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen.

HAVEN

Beveiliging

Havenbeveiliging in Nederland is een cruciaal aspect van de maritieme infrastructuur. Met toenemende bedreigingen en risico’s is het van essentieel belang om de veiligheid van onze havens te waarborgen.

Evenementen

beveiliging

Onze evenementenbeveiliging zorgt ervoor dat uw evenement veilig en zonder problemen verloopt. Onze ervaren beveiligers zijn getraind in het herkennen van verdachte activiteiten en weten hoe ze moeten handelen bij incidenten

AD-HOC

beveiliging

Heeft u met spoed beveiliging nodig? Geen zorgen, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om een last-minute situatie of een onverwacht incident, onze professionele beveiligers kunnen snel ter plaatse zijn

MOBIELE

SURVEILLANCE

Mobiele surveillance is een effectieve manier om uw eigendommen te beschermen en de veiligheid te waarborgen. Onze surveillanten zijn getraind en werken altijd discreet, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

ONZE VEILIGHEIDSDIENSTEN

Met een team van ervaren professionals streven we ernaar uw veiligheid te waarborgen, 24/7. Ontdek hoe wij uw veiligheidsbehoeften kunnen vervullen en uw omgeving veiliger kunnen maken.

BRANDWACHT

Een brandwacht houdt preventief toezicht op de brandveiligheid bij objecten en locaties waar speciale eisen worden gesteld in het kader van brandveiligheid, brandpreventie en brandbestrijding.

Verkeersregelaars

Wanneer er op uw terrein werkzaamheden in een besloten ruimte plaatsvinden is het noodzakelijk, voor de veiligheid van uw medewerkers die deze ruimte betreden, dat de ruimte wordt bewaakt door een mangatwacht (ook wel luikenwacht of buitenwacht genoemd).

Mangatwacht

Connect To Protect verkeersregelaars kunnen ingezet worden voor het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen, incident management en wegwerkzaamheden.
Scroll to Top