Winkelbeveiliging

ONZE DIENSTEN

WINKELBEVEILIGING

Loop je als retailer omzet mis door diefstal of derving? Of wil je misschien een veiligere sfeer creëren voor je klanten? Met de winkelbeveiliging van Connect To Protect worden beide situaties getackeld. De ‘kleine criminaliteit’ wordt steeds professioneler en winkelsurveillance wordt dan ook steeds belangrijker voor ondernemers.

Onze surveillanten in uniform bevorderen het veiligheidsgevoel in je winkel en de aanwezigheid werkt erg preventief. Onze specialisten grijpen in bij problemen en kunnen tevens de aangifte bij de politie afhandelen. Naast geüniformeerde surveillanten kunnen wij ook voorzien in de combinatie met surveillanten in burger. Deze inzet heeft zich in het verleden bewezen bijzonder succesvol te zijn.

Retail interventie team
Vanuit de korpschef krijgen de beveiligers en winkelsurveillanten van Connect To Protect een uniformontheffing. Dit houdt in dat onze winkelsurveillanten in burger te werk kunnen gaan. Een Retail Interventie Team bestaat uit drie beveiligers die speciaal getraind zijn in winkeldiefstal. Twee hiervan nemen in uniform plaats achter de camera’s en één loopt in burger door de winkel heen. De surveillanten zijn getraind om verdacht en afwijkend gedrag te signaleren en juist te handelen in het geval van diefstal. Wij werken hierin dan ook nauw samen met de politie.

OBJECT

Beveiliging

Het inzetten van een objectbeveiliger beschermt uw bedrijf binnen en buiten kantoortijden tegen vandalisme, fraude en vernielingen.

WINKEL

Beveiliging

Loopt u als retailer omzet mis door diefstal of derving? Of wilt u misschien een veiligere sfeer creëren voor uw klanten? Met de winkelbeveiliging van Connect To Protect worden beide situaties getackeld.

ZORG

BEVEILIGING

Connect To Protect biedt zorginstellingen een totaaloplossing op het gebied van veiligheid en Beveiliging. U kunt gebruik maken van onze receptiediensten, onze gastheren en -vrouwen

HOTEL

Beveiliging

In hotels is veiligheid een prioriteit. Met name tijdens de weekenden en feestdagen, wanneer de bezetting hoog is en gasten genieten van hun verblijf, is het essentieel om proactieve maatregelen te nemen.

BOUWPLAATS

Beveiliging

Bouwplaatsbeveiliging is een essentieel aspect van elke bouwproject, omdat het ervoor zorgt dat alle goederen en materialen veilig zijn en ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen.

HAVEN

Beveiliging

Havenbeveiliging in Nederland is een cruciaal aspect van de maritieme infrastructuur. Met toenemende bedreigingen en risico’s is het van essentieel belang om de veiligheid van onze havens te waarborgen.

Evenementen

beveiliging

Onze evenementenbeveiliging zorgt ervoor dat uw evenement veilig en zonder problemen verloopt. Onze ervaren beveiligers zijn getraind in het herkennen van verdachte activiteiten en weten hoe ze moeten handelen bij incidenten

AD-HOC

beveiliging

Heeft u met spoed beveiliging nodig? Geen zorgen, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om een last-minute situatie of een onverwacht incident, onze professionele beveiligers kunnen snel ter plaatse zijn

MOBIELE

SURVEILLANCE

Mobiele surveillance is een effectieve manier om uw eigendommen te beschermen en de veiligheid te waarborgen. Onze surveillanten zijn getraind en werken altijd discreet, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

ONZE VEILIGHEIDSDIENSTEN

Met een team van ervaren professionals streven we ernaar uw veiligheid te waarborgen, 24/7. Ontdek hoe wij uw veiligheidsbehoeften kunnen vervullen en uw omgeving veiliger kunnen maken.

BRANDWACHT

Een brandwacht houdt preventief toezicht op de brandveiligheid bij objecten en locaties waar speciale eisen worden gesteld in het kader van brandveiligheid, brandpreventie en brandbestrijding.

Verkeersregelaars

Wanneer er op uw terrein werkzaamheden in een besloten ruimte plaatsvinden is het noodzakelijk, voor de veiligheid van uw medewerkers die deze ruimte betreden, dat de ruimte wordt bewaakt door een mangatwacht (ook wel luikenwacht of buitenwacht genoemd).

Mangatwacht

Connect To Protect verkeersregelaars kunnen ingezet worden voor het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen, incident management en wegwerkzaamheden.
Scroll to Top