Over CONNECT TO PROTECT

OVER ONS

Ontdek het Verhaal
Achter Onze Passie
en Toewijding

Connect To Protect is in 2018 opgericht met de ambitie om uit te groeien tot de grootste en beste beveiligingsbedrijf van Nederland. Connect To Protect is de expert in beveiliging en werkt samen met meer dan 100 gescreende en gediplomeerde beveiligers (in zowel vaste kern als flexibele schil) die graag instaan voor uw veiligheid.

Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn wij gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, daarnaast zijn wij aangesloten bij de VEB (vereniging erkende beveiligingsbedrijven). Wij bieden beveiligingsdiensten op maat door heel Nederland en beveiligen uiteenlopende bedrijven, projecten, evenementen en personen. Wij werken regelmatig samen met vaste partners om ook grote vraagstukken op te lossen. Hierdoor zijn wij flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote opdrachten.
Connect To Protect biedt specifieke oplossingen voor de veiligheid van mensen en bedrijven. Wij investeren in innovatie en de nieuwste technieken om het vakgebied beveiliging verder te professionaliseren. Onze ambitie is om een pakket van geïntegreerde beveiligingsdiensten bij onze opdrachtgevers aan te bieden. Door onze opdrachtgevers zorg uit handen te nemen, kunnen zij zich op hun eigen kernprocessen.

een integere en betrouwbare
partner in veiligheid

De relatie met onze opdrachtgevers is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een hechte en open relatie en het aangaan van partnerships. Door de kwaliteit en resultaten van onze werkzaamheden voortdurend te monitoren maken wij onze dienstverlening adaptief professioneler. Op deze wijze krijgen wij inzicht in veranderde behoeften en wensen. Door hier adequaat op in te spelen kunnen wij onze beloften nakomen en onze kwaliteit in dienstverlening waarborgen.

Wie een beroep doet op Connect To Protect kan rekenen op een integere en betrouwbare partner in veiligheid. Ons managementteam en team van getrainde beveiligers staat gereed om u de beste service te verlenen op het gebied van veiligheid. Door middel van innovatieve technieken en goed opgeleide medewerkers kunnen wij dag en nacht effectief en efficiënt functioneren. Wij zijn zichtbaar waar dat moet en onzichtbaar waar dat nodig is.

MEER WETEN

Heeft u vragen, suggesties of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en te adviseren.

Scroll to Top